تنبيه: يُسمح فقط بمشاركة الرابط ويُمنع نسخ المحتوى لأي سبب بموجب قانون حقوق النشر

Om os

Danmark 24 er en digital avis om Danmark på arabisk. Det er grundlagt af et dansk arabisk medie. Denne platform stræber efter at blive en omfattende reference for dem, der er interesserede i nyheder, informative, vejledende og diversificerede aspekter fra i og uden for Danmark.

Sidens redaktionelle politik bygger på flere søjler, hvoraf den vigtigste er undersøgelsen af ​​nøjagtighed, troværdighed og upartiskhed i nyhedsformidlingen, foruden respekt for ytrings-, analyse- og meningsfriheden i konstruktiv kritik, som er indrammet af respekt for enkeltpersoner og institutioner.

Vi arbejder i ‘Danmark 24’ i ånden af ​​medborgerskab, og vi tilhører ikke nogen klasse, parti, eller sekt. Denne platform udtrykker sig kun, respekterer læserens ret til upartisk og gennemsigtigt at få information uden nogen religiøs, etnisk eller ideologisk dagsorden, efter linje med integritet og gennemsigtighed i håndteringen af ​​de materialer, der leveres til læseren. I “Danmark 24” digitale avis glæder vi os til aktivt at bidrage til det danske pressesamfund og følge med i lokale public affairs.

“Danmark 24”-platformen glæder sig over deltagelse af arabiske forfattere, forfattere og medieprofessionelle i Danmark, med fuld overbevisning om, at det at tillægge kreativitet til sine ejere er en af ​​skaberens mest grundlæggende rettigheder. Alle politiske, økonomiske, sociale, intellektuelle, kulturelle og humanitære døre er åbne for platformen for den digitale avis “Danmark 24” under den professionelle samvittigheds herredømme og forfatningen af ​​medier og journalistiske værdier.

Vi søger i den digitale avisplatform “Danmark 24” at opnå en kvalitativ tilføjelse ikke kun i medieindsatsen, men vi går mere end det til medierollen i at fremhæve, hvad der er positivt for at styrke det, og hvad der er negativt for at undgå det og fikse ubalancen i alt, hvad platformen beskæftiger sig med af et lokalt anliggende, og vi er forudindtaget over for mennesket, hvor end det var på Kongeriget Danmarks territorium.

kontakt: info@danmark-24.com

Om stifterne af Denmark 24


Asma Abbas, Grundlægger og Chefredaktør

En dansk arabisk journalist med en kandidatgrad i medier, programleder, arkitekt og international fredsambassadør, akkrediteret af en organisation registreret hos FN.


Maher El Youssif, General Manager
En dansk arabisk forretningsmand og en international ambassadør for fred med akkreditering fra en organisation registreret i FN. 

زر الذهاب إلى الأعلى
error: Content is protected !!